Om oss

Det finns miljoner olika bröllopsklänningar där ute. Det finns traditionella klänningar och mindre traditionella. Det finns klänningar i vitt, i ivory, i svart, i spets, i siden, i chiffong, korta, långa, halvlånga…

Hos Från fröken till fru är det meningen att du skal hitta klänningen som inte är som alla andra, som speglar din personlighet, som du känner dig bekväm i och som är just dig.

Jag som driver Från fröken till fru är en norsk tjej med designerutbildning från Köpenhamn som hamnade här i Sydsverige av den enkla orsaken – kärleken. Jag har också haft en fysisk bröllopsbutik där jag har haft den stora glädjen av att få ta del i andra sin lycka, och fått lära mig en hel del om hur blivande brudar tänker och tycker.

Jag har själv gift mig och kommer väl ihåg alla mina tankar runt det som nästan var det viktigaste för mig då – klänningen. I efterkant vet man ju att det var hela paketet, hela dagen, med alla små och stora detaljer, gäster, musik, mat och dricka, som var lika viktiga i sig.

Men man kommer ändå inte ifrån att den dagen ska och vill man känna sig som finast, och det ska kännas bekvämt att känna sig som finast. Därför försöker jag hitta dessa unika klänningar, eller skapa dem själv.

Jag hoppas du med kan hitta din unika klänning – här hos mig.

 

Elisabeth