Köpvillkor

Tillämpning
Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Från fröken till fru 7612139100. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. Beställning av produkter sker via www.franfrokentillfru.se. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. Vid beställning via franfrokentillfru.se förbehåller sig Från fröken till fru för eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktspecifikation, på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge varans exakta utseende. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig Från fröken till fru rätten att korrigera detta i efterhand.

Priser och avgifter
Från fröken till fru använder en betalväxel som tillhandahålls av Billmate. Samtliga priser är i svenska kronor (SEK). Alla varor i Från fröken till frus sortiment är angivna inklusive moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck av prisinformation och eventuell slutförsäljning. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen. För samtliga beställningar tillkommer fraktavgift (f.n. 69 kr). Från fröken till fru tillämpar avrundning till jämn en-krona i samband med betalning. Reapriserna gäller så långt lagret räcker. För erbjudandekoder anges tydligt hur länge erbjudandet är giltigt.

Köp och betalsätt
Vid beställning av vara hos Från fröken till fru träffas avtal om köp först när ordern är bekräftad. Vid internetbeställning sker orderbekräftelse normalt inom några minuter efter beställning via email. Beställningar är inte giltiga om Från fröken till fru inte kan fastställa kundens bostadsadress. Från fröken till fru förbehåller sig rätten att neka en beställning.

Kort
Betala online med VISA eller MASTERCARD. Från fröken till fru tar inte ut någon extra avgift vid kortbetalning. Från fröken till fru använder en betalväxel som tillhandahålls av Billmate. Vid betalning med kort så krypteras informationen så att ingen obehörig kan komma åt den. Billmate ansvarar för full säkerhet för sin betaltjänst. 

Leveransinformation
Varor skickas från vårt lager inom en vecka. Fraktbolagens sändningstider varierar beroende på bostadsort och kan därför variera, men total leveranstid ligger på 3-10 arbetsdagar.
Du får ditt kollinummer via email och kan själv spåra din order med detta kollinummer på postens hemsida, www.posten.se. Om din beställning är skickad som varubrev går det tyvärr inte att spåra den.

Frakt 69 kr

Returer/Ångerrätt/Byten/Reklamationer

Retur och Ångerrätt
Du kan prova dina varor hemma i lugn och ro – vi erbjuder dig 14 dagars öppet köp och ångerrätt, detta gäller även REA varor. Retur kan göras under förutsättning att varan är oanvänd och alla etiketter sitter kvar. Varor som är använda, skadade eller som på annat sett avviker mot nyskick går ej att returnera/bytas. Underkläder/badkläder är hygienartiklar och kan inte returneras/bytas om de har blivit uppackade ur förpackning och försegling då är bruten och/eller blivit provade. Vid retur av skor måste originalförpackningen vara hel och intakt, den får ej användas som returförpackning utan måste stoppas i annan påse/låda. Vid frågor gällande returer och ångerrätt, kontakta kundtjänst via mail info@franfrokentillfru.se.

Byten
Det går utmärkt att byta en vara mot annan genom att själv lägga en ny beställning på vår hemsida, då tillkommer ny fraktavgift. Observera att vi inte bokar bytet när vi behandlar din retur. Vänligen lämna inga meddelanden om byte på din retursedel. Även vid byte måste den returnerade varan vara i ursprungsskick samt returnerad inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Vid byten och returer:
- Ta kontakt med kundtjänst via mail (info@franfrokentillfru.se) för att erhålla byte/returschema.
- Packa varan väl i originalförpackning och skicka tillsammans med returschema.
- Lämna in returen på närmaste postkontor. Behåll kvittot.

Kunden står för kostnad av returfrakt.

Reklamationer
Har du fått felaktiga varor eller blivit felexpedierad så ber vi dig att kontakta kundtjänst snarast på mail info@franfrokentillfru.se. Vid reklamation debiteras ingen fraktavgift eller returfraktavgift. Tänk på att du själv måste lägga en ny beställning om ny vara/order önskas.

Reklamation av paket
Från fröken till fru har ansvar för produkten fram till dess att du får den. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, eller misstänker att en vara saknas i paketet, eller att förseglingen är bruten, ska det anmälas/meddelas till utlämningsstället omedelbart.

Återbetalning
Återbetalning till kund sker inom 30 dagar efter att köpet, på riktiga grunder, hävts.

Outlöst paket
För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på f.n. 350 kr. Ångrar du ditt köp, måste paketet först hämtas ut innan det skickas tillbaka, för att undvika avgift för outlöst paket.

Personuppgifter och sekretesspolicy
Från fröken till fru är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Alla personuppgifter hanteras i enlighet gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL).

Vid registrering och beställning godkänner du att dina person-och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål, såväl generell som selektiv av Från fröken till fru.
Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss, samt få uppgifterna rättade eller raderade genom att kontakta oss. Som Kund hos Från fröken till fru har du rätt att en gång per år, begära skriftlig information på dina uppgifter som finns i våra register och hur de används.
Från fröken till fru använder krypterad dataöverföring vilket betyder att Betalning- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Om du är under 18 år och vill handla på Från fröken till fru behöver du målsmans tillstånd. Vid misstänkt bedrägeri förbehåller sig Från fröken till fru rätten att häva ett köp.

Tvister och lagval
På dessa allmänna villkor ska svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Företagsinformation
Från Fröken till Fru
Org.nr: 7612139100

Leverans- och besöksadress
Sternövägen 75
374 33 Karlshamn